Aisti

Aisteilla havainnoidaan, kohdataan uutta, tunnustellaan, otetaan vastaan, muistellaan, aistitaan tilaa ja ympäristöä. Aistitaan tunnelmaa.”

Mukana olevat yritykset ovat Habitare Pron ydin. Habitare Pro on inspiroiva ja innostava näyttämö, tuotteet ja yritykset saavat sen sydämen sykkimään. Yrityksille Habitare Pro on kosketuspinta juuri heille tärkeisiin sidosryhmiin – muotoilun ja tilasuunnittellun ammattilaisiin ja ystäviin.

JKMM Arkkitehtien suunnittelema Habitare Pro tarjoaa aisteja kutkuttelevan tilakokemuksen. Tilasuunnittelulla hävitetään hallimainen tila ja kutsutaan kävijät uppoutumaan tunnelmaan.

Tilassa kävijää johdattelevat suuret läpikuultavat kangaspinnat, liikkuva kuva, vahvat kontrastit ja tarkasti valojen rajaamat alueet. Kangaspinnoilla soljuva kuvamaailma muokkaa tilan muotoa. Se ohjaa kulkua tilasta tilaan, ja tuo kävijän lopulta tapahtumien keskiöön, Habitare Pron sydämeen. Siellä kohtaavat muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaiset ja ystävät, yritykset ja kiinnostavat esiintyjät. Näyttelyarkkitehtuurin tilaratkaisuilla mahdollistetaan mukana oleville yrityksille laadukkaat tilat tuoda uutuustuotteensa selkeästi esille.

Habitare Pron tilasuunnittelusta vastaavat palkitun arkkitehtitoimisto JKMM:n sisustusarkkitehdit yhteistyössä innovatiivisiin valaistusratkaisuihin erikoistuneen Lighting Design Collective LDC:n kanssa.

Vaikuttavan tilan luomisessa yhteistyökumppaneina ovat PixMill, Novo Wood, Arktis ja Kvadrat. Suurtulosteista tunnettu PixMill tarjoaa tilaa jakavat suuret valkoiset kangaspinnat. Puupohjaisiin levytuotteisiin erikoistunut Novo Wood tuo osastojen seinäpintojen läpivärjätyt mdf-levyt. Korkealaatuisista kalusteistaan ja kankaistaan tunnetut Arktis ja Kvadrat luovat viihtyvyyttä tilan sydämeen.

JKMM Arkkitehdit

 

JKMM on helsinkiläinen arkkitehtitoimisto, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisista julkisista rakennuksistaan. Palkittu toimisto perustettiin vuonna 1998, kun Asmo Jaaksi, Teemu Kurkela, Samuli Miettinen ja Juha Mäki-Jyllilä voittivat Turun pääkirjaston kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun. Vuosien mittaan JKMM on kasvanut yli 70 ammattilaisen toimistoksi – se toimii monipuolisesti arkkitehtuurin eri alueilla suunnitellen rakennuksia, sisustuksia, työympäristöjä, kalusteita sekä aluesuunnitelmia, kaupunkitiloja ja korjausrakentamista.

jkmm.fi