Yrityksille

KIITOS x 4000! Muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaisille ja ystäville suunnattu Habitare Pro toi yhteen upeat 4000 kävijää. Kiitos kaikille kävijöille ja mukana olleille yrityksille!

Muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaistapahtuma Habitare Pro järjestetään 11.–13.9.2019 osana Habitarea. Tapahtuma koostuu inspiroivasta näyttelystä ja kansainvälisestä ohjelmasta sekä B2B-ostotapahtumasta, jossa myyjät esittelevät ennalta sovituissa tapaamisissa tuoteportfolionsa kohdennetulle ostajajoukolle helposti ja tehokkaasti.

Habitare Pro tarjoaa alan yrityksille ja toimijoille ainutlaatuisen kosketuspinnan muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten ja ostajien kohtaamisiin.

Habitare Pron näyttelyarkkitehtuurista vastaa palkittu arkkitehtitoimisto JKMM, joka suunnittelee sekä hallin yleiset tilat että yksittäisten osastojen yleisilmeen.

Osallistuminen

 

Näyttelytilan hinta on 145 e/m². Hinta ei sisällä osastorakenteita. Kun varaat paikkasi nopeasti, saat ennakkovaraajan alennuksen –15 %. Etu on voimassa marraskuun 2018 loppuun.

Hinnat ja ennakkovaraajan etu –15 %

Varaa paikkasi ajoissa!

 

Myynti

Heidi Laaksonen, myyntipäällikkö

heidi.laaksonen@messukeskus.com

+358 50 490 9625

 

Tekniikan myynti

Nina Nykänen, tekniikan myyntipäällikkö

nina.nykanen@messukeskus.com

+358 50 387 0047

 

Vuoden 2019 Mesoajien ehdokashaku on käynnissä!

Onnistunut messuprojekti on myös tie huipulle vuoden Mesoajaksi. Palkitsemme vuosittain Mesoaja Gaalassa tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian huiput. Onko sinun vuorosi? Lue lisää, tutustu palkintokategorioihin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi!

Lue lisää Mesoajasta!