Yrityksille

Muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaistapahtuma Habitare Pro järjestetään 12.–14.9.2018 osana Habitarea. Tapahtuma koostuu inspiroivasta näyttelystä ja kansainvälisestä ohjelmasta sekä B2B-ostotapahtumasta, jossa myyjät esittelevät ennalta sovituissa tapaamisissa tuoteportfolionsa kohdennetulle ostajajoukolle helposti ja tehokkaasti.

Habitare Pro tarjoaa alan yrityksille ja toimijoille ainutlaatuisen kosketuspinnan muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisten ja ostajien kohtaamisiin. Vuonna 2017 Habitaren ammattilaistapahtumassa vieraili noin 4500 alan ammattilaista ja vaikuttajaa, joista hankintapäättäjiä ja päätöksentekoon osallistuvia oli noin 3000.

Habitare Pron näyttelyarkkitehtuurista vastaa palkittu arkkitehtitoimisto JKMM, joka suunnittelee sekä hallin yleiset tilat että yksittäisten osastojen yleisilmeen.

Osallistuminen

 

Osallistuminen Habitare Prohon maksaa 185 e/m² ja pitää sisällään näyttelyarkkitehtuurin mukaiset rakenteet. Näyttelyarkkitehtuurin tilaratkaisuilla mahdollistetaan yrityksille laadukkaat tilat tuoda uutuustuotteensa selkeästi esille.

Varaa paikkasi ajoissa!

 

Myynti

Heidi Laaksonen, myyntipäällikkö

heidi.laaksonen@messukeskus.com

+358 50 490 9625

 

Tekniikan myynti

Nina Nykänen, tekniikan myyntipäällikkö

nina.nykanen@messukeskus.com

+358 50 387 0047

 

Vuoden 2019 Mesoajien ehdokashaku on käynnissä!

Onnistunut messuprojekti on myös tie huipulle vuoden Mesoajaksi. Palkitsemme vuosittain Mesoaja Gaalassa tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian huiput. Onko sinun vuorosi? Lue lisää, tutustu palkintokategorioihin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi!

Lue lisää Mesoajasta!